August 25, 2016

Halden – 16/09/16

Who
Konsertkveld til inntekt for flyktninghjelp i Hellas
When
Friday, September 16, 2016
21:00 - 18+
Where
Feelgood Halden (map)
Storgt. 11 (Inngang Svenskegata)
Halden 1776
Other Info
Malin Cecilia Möller, The Peacocks med Thrond Asker og Geir Johansen, Berusalem, samt Christian Sandaker, Carl Fredrik Sandaker, Lars Ivar Borg og Philip Mohn med sitt band Sorgenfri, spiller denne kvelden. All inntekt vil gå til hjelp i flyktningleirene i Hellas i samarbeid med Northern Lights Aid. Campen i Idomeni på grensen mellom Hellas og Makedonia, som vi tidligere har jobbet i, ble evakuert når vi var der i mai 2016. Rundt 57.000 flyktninger befinner seg fortsatt i Hellas, mange av disse i militærstyrte camper nord i Hellas. Northern Lights Aid jobber i noen av disse campene, og vi vil jobbe med de på neste tur 3.oktober.

« Back to the calendar

Posted by in Uncategorized and tagged as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *